banner

VIP-SAUNA | SAUNABUSSI | POLTTARIOHJELMAA | PALJUN VUOKRAUS | TYKY-PÄIVÄ | TYHY-PÄIVÄ – PALVELUT

Palvelumme kattavat kaikkien tarpeet, on kyseessä sitten yksityishenkilöiden polttarit tai yrityksen asiakastilaisuus tai juhlatilaisuus. Me tarjoamme palvelut kaikille. Katso alla olevat tarjonnat ja valitse mieleisesi, jos kuitenkin jäit kaipaamaan jotain muuta, ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan toiveidesi mukainen tilaisuus.

Vipsauna – Suomen hienoin saunabussi

Soita heti 050 9120 987

EDUSTUSTILAISUUDET

VIPSAUNA on huomiota ja arvostusta herättävä liikkuva esittelytila. Saunabussillamme on mahdollisuus järjestää esimerkiksi promootiokiertue useille paikkakunnille erityisen helposti ja näyttävästi.

Vakuuta nyt asiakkaasi tarjoamalle heille elämyksiä saunabussin kanssa. Ohjelmistomme sisältö ja laatu on aina korkeatasoista. Voit valita valmiista ohjelmapaketeista tai sitten suunnittelemme ja räätälöimme Teille täysin oman ohjelmakokonaisuuden. Joustavien palvelupakettien avulla voimme suunnitella tapahtumat ja tilaisuudet juuri teidän näköisiksi.

PYYDÄ TARJOUS

 

YRITYSJUHLAT

Palkitse, viihdytä, virkistä tai juhli muuten.

Järjestä ikimuistoinen tilaisuus yrityksesi henkilöstölle tai sidosryhmille.

VIPSAUNA on ajan hermolla oleva elämyksiä ja ohjelmapalveluita tuottava yritys. Tuotamme yritystilaisuudet tinkimättömällä ammattitaidolla, huomioiden aina asiakkaiden toiveet ja mieltymykset.

Ohjelmistomme sisältö ja laatu ovat aina korkeatasoisia. Valmiit ohjelmapaketit on ryhmitelty teemoittain. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin, aidosti.

Joustavat palvelupakettimme mahdollistavat tapahtumien suunnittelun yrityksesi näköiseksi ja tilanteeseen sopivaksi.

Jokaisessa kategoriassa on yksi VIP-merkitty ohjelmapaketti, joka on osoittautunut erittäin suosituksi ja olemmekin panostaneet tähän erityisen paljon intohimoa ja aikaa. Näistä VIP-merkityistä paketeista saat enemmän kuin odotit ja toivoit.

TUTUSTU OHJELMIIN

 

Heräsikö mielenkiinto, saitko ajatuksen? Ota yhteyttä niin kerromme kuinka voimme palvella Teitä.​

Vuokraamme myös kylpytynnyrit ja mobiilisaunat.

Soita 045 1254 987 tai pyydä tarjous!.

Our website is protected by DMC Firewall!